(a quick post explaining the rules to the influx of Turkish members recently due to some media we got in Turkey)
Salmualeykum ve hosgeldiniz!
Forumumuz su an ingilizce ve malesef Turkce veya baska bir dil bolumumuz yok. Cogunuz bu ayki turnamadan dolayi katilip geldiniz ve hosgeldiniz.
Turnamaya katilmak icin 3 post attiktan sonra viewtopic.php?f=28&t=590 forumu size acilir ve bedava oyun turnamaya katilabilirsiniz. Her ay forumun acilisindan beri bir bedava oyun verdik ve vermeyee de devam ederiz insAllah.
LUTFEN 3 spam post atmayiniz. Atarsaniz Ban edilirsiniz forumdan. Ingilizceniz yeterliyse foruma katilin ve dunya capindaki Musluman oyuncu kardesler ile beraber sevdiginiz oyun hakkinda muhabbet ediniz. Eger yeterli degilse bu posta turkce atip diger turk kardesler ile beraber muhabbet edebilirsiniz :)
Eger birisine forumda mesak etmek istersen veya bir cevap istersen gengis gibi yazarsaniz onlara ozel mesaj gonderir ve senin onlar hakkinda konustugunu bildirir. Eger turnama kurralari hakkinda veya site hakkinda sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz.
Allah Razi olsun
Gengis
Bu arada bazi arkadaslarimiz link ekliyemedi. Gecen ay baya bir spam problemimiz oldu o yuzden foruma link atma kurallarini degistirmistik. Eger forum link eklemeye izin vermiyorsa, bana ozel mesaj gonderin ve ben sizin icin eklerim.
Eger shaib oldugunuz oyunlari listelemek isterseniz, yukaridaki "Games" dugmesine basin ve oyun listesi cikar, oradan sahib oldugunuz oyunlara tiklayip, sizin signature bolumune girer. Ornek olarak benim postum altindaki "My Games" linke basabilirsiniz.